100.000 kr. i kalendergaver hos BingoSjov

100.000 kr. i kalendergaver hos BingoSjovJulen varer længe, koster mange penge… Ja, den gamle julesang har jo uden tvivl ret, og derfor er det så ekstra meget sjovere, at spille hos BingoSjov i denne søde juletid og spille om at vinde mere end 100.000 kr. i kalendergaver.

Spil med om:

  • Hovedpræmier på 60.000 kr. 
  • Kalendergaver på 40.000 kr. 
  • og meget mere….
Få hele 7.500 kr. i bonus hos BingoSjov!

Sådan får du kalendergaver hos BingoSjov

Juletiden hos BingoSjov forsødes med mange dejlige gaver og kontanter i perioden til og med den 26. december. Du kan blandt andet spille med om:

  • Hovedpræmierne. Spil med om 60.000 kr. i hovedpræmier. De 24 spillere, der i løbet af perioden har omsat for mest, belønnes. Blandt andet er der et rejsegavekort på 15.000 kr., hårde hvidevarer og meget mere blandt gevinsterne.
  • Dagens julekalenderlåge. Bag dagens låge kan der være bonusser, kontanter, gratis spins eller konkurrencer. Der er samlet gevinster for 40.000 kr. i løbet af december og ind til jul.
  • Adventsgaver er gratis spins. Hver søndag kan du spille med om at vinde en masse gratis spins. Du skal spille på dagens adventsspil, som afsløres samme dag.
  • Ugentlig lodtrækning om 10 x 240 kr. I gennem hele december trækkes der hver uge lod blandt de spillere, der ugen inden har spillet 24 spins, for rigtige penge.

Check BingoSjovs side, tilmeld dig sms- eller email nyhedsbrevet eller gå ind på BingoSjovs Facebook side, for at få daglige opdateringer om spil og gevinster.

BingoSjov har masser af dejlige features, blandt andet en stor velkomstbonus til nye spillere. Du kan få meget mere at vide om det populære spillested ved at læse vores anmeldelse her.

100.000 kr. i kalendergaver hos BingoSjov
5 (100%) 7 votes