Vind 50.000 kr. i bingojackpotten hos Danske Spil

Vind 50.000 kr. i bingojackpotten hos Danske SpilSå er det nu, du skal ind og spille hos Danske Spil Bingo. Der er nemlig mange penge at vinde i bingojackpotten i den kommende uge.

Spillet hedder Stjernejagt og foregår i bingorummet Stjernedrys.

Bingojackpotten er støt stigende og starter på:

  • 50.000 kr. 
danske-spil-bingo-knap
Spil Gratis Bingo hos Danske Spil Bingo!

Spil med om bingojackpotten i Stjernedrys

Stjernedrys er i den kommende uge og til og med søndag den 24. februar lavet om til én stor kamp om den store jackpot. Bingospillet hedder Stjernejagt, og jackpotten starter ud med at være på 50.000 kr. Den er progressiv, så den er stigende helt op til den vindes.

Spil med i Stjernedrys bingorummet, men husk du skal købe bingoplader til det spil, der hedder Stjernejagt, der foregår hver halve time i mellem kl. 06.00 og kl. 23.30. Bingopladerne koster 21,60 kr. til hvert af spillene, og du kan købe lige så mange plader, du vil. Du kan også købe dem i forvejen.

Har du ikke tid til at spille med, kan du købe bingopladerne og blot logge på, når du har tid. Spillet kører alligevel og dine bingoplader tæller med, fuldstændig som hvis du havde sat automatisk dupning til. Hvis du er heldig, så kan det være, der ligge en dejlig gevinst og venter på dig.

Jo længere tid der går, uden at jackpotten bliver vundet, jo nemmere bliver det at vinde den. Fra starten af udløses jackpotten når du har bingo inden for de første 50 oplæste numre. Derefter stiger det med 1 nummer, for hver 72. time. Danske Spil Bingo har meldt ud, at hvis ingen vinder jackpotten, så gentager de Stjernejagt den 7. marts.

Hvis du vil vide mere om Danske Spil Bingo, så kan du tage et kig på vores detaljerede anmeldelse af den populære bingohal. Alle nye spillere kan spille gratis bingo i de første 14 dage efter oprettelsen af en spilkonto, og de mange bingorum giver dig mulighed for at spille både bingo og banko til forskellige bingopladepriser. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Vind 50.000 kr. i bingojackpotten hos Danske Spil
5 (100%) 8 votes