Vind 5000 kr. i Guld Bingo hos Danske Spil

guld bingoSå er det nu, du skal komme frem til tasterne og spille onlinebingo hos Danske Spil Bingo. Der bliver nemlig åbnet op for Guld Bingo, hvor der er skønne gevinster på højkant.

En stor samlet præmiepulje og en flot jackpot gør Guld Bingo til en særlig oplevelse:

  • 5000 kr. i samlet præmiepulje
  • 5000 kr. i jackpot

Spil med allerede i dag, for at kvalificere dig til at spille med.

danske-spil-bingo-knap
Spil Gratis Bingo hos Danske Spil Bingo!

Få adgang til Guld Bingo

Guld Bingo løber af stablen lørdag den 13. april, men allerede nu skal du i gang med at spille, for at kvalificere dig til en plads ved bordet i den eksklusive bingohal. For at være med i Guld Bingo er kravet nemlig, at du spiller i 10 ud af de 14 dage, der er inden den 13. april.

Det gode er dog, at du skal hygge dig med bingospil i Stjernedrys bingorummet og kravet er da også hurtigt overset, da du kun behøver at spille en enkelt bingoplade om dagen, i de 10 dage.

Tilgæld får du: 10 gratis bingoplader til Guld Bingo.

Guld Bingo afholdes den 13. april i den Gyldne Time og det er helt nøjagtigt tidsurmmet 19-20.00. I løbet af den time, holdes der 10 bingospil, og gevinsterne er:

  • 5000 kr. i samlet præmiepulje – 500 kr. per spil
  • 5000 kr. i jackpot, der er garanteret at blive udløst i den Gyldne Time. 

Du kan læse meget mere om Danske Spil Bingo og alle de flotte bingorum, den populære bingohal byder på, i Bingosiden.dks anmeldelse. Et medlemskab hos Danske Spil Bingo giver dig ligeledes adgang til Danske Spil Casino, med masser af flotte spilleautomater. Klik her – for at læse anmeldelsen.

Vind 5000 kr. i Guld Bingo hos Danske Spil
5 (100%) 4 votes