Aftenpulje på 800 kr. hos Bingohallen.dk

800 kr. hos Bingohallen.dkForåret er på vej, og det fejres hos Bingohallen.dk med ekstra sjove spil og præmier. For eksempel kan du få del i aftenpuljen på 800 kr. hos Bingohallen.dk mellem kl. 20.00 og kl. 22.00.

Puljen stiger op til 800 kr. hos Bingohallen.dk hver aften

I gennem hele april måned kan du spille i bingorummet Sapphire hos Bingohallen.dk og opleve at om aften, så ændrer spillet karakter. Hver aften i tidsrummet 20-22  begynder bingospillet Money Mountain. Puljen er, når spillet går i gang, på 160 kr. Som aftenen skrider frem, kommer der flere penge i puljen.

Faktisk sker der noget hvert 5. min, hvor der tilføjes til puljen, der ender op på 800 kr. Selve bingopladerne koster kun 2,- kr. og du kan købe lige så mange du vil i løbet af aftenen, så du kan være med i kampen om at vinde den gode pulje.

Åben din spilkonto hos Bingohallen.dk

Har du ikke allerede en spilkonto hos Bingohallen.dk, så kan du åbne en, ved at følge trinene herunder:

  1. Klik her – for at gå til Binghallen.dk
  2. Indtast dine oplysninger
  3. Godkend din e-mail
  4. Verificer din konto med Nem-ID

Det tager kun et par få minutter, og så er du i gang. Når du har åbnet din konto, så kvitterer Bingohallen.dk med det samme med 50 kr. som du kan bruge til at spille for, og det helt uden, at du har foretaget en indbetaling.

Åbner du din konto i dag, så er du klar til spille Money Mountain allerede i aften og måske er du så heldig, at du får bingo.

Du kan læse meget mere om Bingohallen.dk i vores anmeldelse her.

Aftenpulje på 800 kr. hos Bingohallen.dk
5 (100%) 1 vote