Hvad er den bedste bingo app?

Det er dødkedeligt at vente – uanset hvad man venter på – og det bliver bare endnu mere kedeligt, når man er nødt til at vente et eller andet andet sted end hjemme. Og så tænker du måske at det ville være rart, hvis man kunne spille et eller andet. Bingo måske?

Se, det var jo egentlig en fremragende idé, og det næste spørgsmål bliver så at finde ud af, hvordan du bedst kan gøre det. Hvor finder du den bedste bingo app?

Spil mobil bingo hos Danske Spil

Du behøver faktisk ikke lede så længe efter den bedste bingo app, for den eksisterer slet ikke – ikke i Danmark i hvert fald. Det skal du dog ikke lade dig slå ud af, for det betyder naturligvis ikke, at du ikke kan spille bingo fra din mobil.

Du skal nemlig ikke gøre andet end at bruge din telefons webbrowser til at gå ind til Danske Spil. Her skal du så logge ind med dit brugernavn og password (du behøver ikke engang bruge NemID som på din PC), og endelig skal du klikke på bingo logoet.

Til sidst skal du så bare vælge det bingospil, som du vil spille, og hvis det ellers er det rigtige tidspunkt, er du nu klar til at gå i gang med lige præcist dit normale yndlingsspil.

Hvad kan jeg spille?

Med Danske Spil Bingos mobile version kan du spille alle de samme spil, som du plejer at spille – direkte på din telefon, og dermed altså uanset hvor du er. Det kan ikke være meget nemmer.

Det betyder også, at hvis du er én af dem, som holder af at spille Gratis Bingo hver dag, så behøver du ikke gå glip af noget, selv om du ikke lige når at komme hjem inden kl. 19. Du kan bare tage telefonen frem i toget eller bussen og spille med alligevel.

Hvis du ikke ved hvad Gratis Bingo er, så er det lige præcis det, det lyder som – og så alligevel. Spillet er ganske vist gratis, men det får det selvfølgelig også til at lyde som om du ikke kan vinde noget, og det er langt fra tilfældet. Der er nemlig en jackpot på 1.000 kr., som du kan vinde, hvis du får fyldt din plade inden for 50 numre, og udover den er der 30 kr. til almindelige præmier i hvert eneste spil. Udover Gratis Bingo er der naturligvis flere andre billige spil.

Hvis du vil have chancen for at vinde den helt store gevinst, kan du også vælge at spille om nogle af de store jackpots som Mega Jackpot, hvor hovedgevinsten aldrig er på mindre end 30.000 kr. I skrivende stund har den endda vokset sig helt op på 43.000 kr., som bare venter på en vinder. Sidder du med din mobil i kirken eller på biblioteket, skal du dog nok holde jublen på et minimum.

Gå ind til Danske Spil Bingo lige nu og opret din spillekonto, så du er klar til at spille bingo hvor som helst og når som helst. Husk at du ikke behøver nogen app for at spille med. Du skal bare logge ind og spille som du plejer derhjemme.

God fornøjelse!

Hvad er den bedste bingo app?
5 (100%) 1 vote

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+