Begynder bingo hos Unibet

Begynder bingo hos UnibetMed den allerede ultra-populære bingosektion hos Unibet, byder spillestedet nu også indefor til nybegyndere med et helt særligt tilbud. Spil begynder bingo hos Unibet helt gratis!

Spil med i dag ved at åbne din egen spilkonto:

  1. Klik her – for at åbne din konto hos Unibet Bingo
  2. Indtast dine oplysninger
  3. Kom i gang med at spille

Kom i gang med begynder bingo hos Unibet

Unibet har oprettet et helt særligt sted, hvor begyndere kan få afprøvet alle de sjove ting, man kan være med til i et bingorum. Som nybegynder, har du adgang til dette særlige sted, der kaldes Center Court, i hele 14 dage og det er helt gratis.

Opret et chatnavn

Når du opretter en spilkonto, får du adgang til Center Court, uden at du har foretaget en indbetaling på din konto. Alt hvad du skal gøre for at få adgang er at oprette et chat-navn, så du kan være med til at skrive med de andre spillere i bingochatten. Du opretter et chatnavn, ved at åbne bingolobbyen og derefter vælger du navn og desuden dit lykkenummer.

Center Court har begrænset åbningstid, og du kan besøge det i mellem kl. 14.30 og kl. 20.00 på hverdage og i weekenden.

I Center Court kan du spille gratis bingo, få spilleplader til reduceret pris til betalingsspil samt opleve alle de funktioner, som du kan bruge, når du spiller bingo.

Hvis du vinder

Er du så heldig, at du vinder, når du spiller gratis i Center Court, så udbetales din gevinst som bonus kuponer, som du kan bruge til at købe spilleplader med og spins til mini-spil.

Spil og vind med bingo hos Unibet!

Kom i gang med at spille allerede nu. Tryk på knappen her over og åben din spilkonto hos Unibet bingo, hvor du kan spille uden at det koster dig en krone:

Læs mere om Unibet bingo i vores artikel her. Du kan også læse mere om det populære spillested på vores søsterside Bingoforum.dk, hvor de har skrevet en udførlig anmeldelse. Klik her – for at læse anmeldelsen.

Begynder bingo hos Unibet
5 (100%) 1 vote