Betalingsbingo

betalingsbingoOrdet betalingsbingo bruges om bingo, som du kan spille online.

Det er bingo,hvor du betaler for dine spilleplader og kan vinde gevinster, hvis du er heldig.

Indtil nu har det kun været Danske Spil, der har haft mulighed for at tilbyde betalingsbingo.

Men det ændrer sig altsammen med lempelsen af spilleloven den 1. januar 2018, hvor betalingsbingo bliver frigivet.

Frigivelsen af betalingsbingo betyder, at spillesteder og casinoer, der har Spillemyndighedens tilladelse og er indehavere af en licens, kan skabe og tilbyde bingospil til online brug.

Det betyder for dig som spiller, at du kan spille bingo mange flere steder, og måske endda på dit yndlingsspillested. Mest af alt betyder det, at du får mange flere spil at vælge imellem, og du får mulighed for at vinde flere og måske størregevinster.

Betalingsbingo bliver udbrerdt

Lempelsen af spilleloven omkring betalingsbingo betyder at betalingsbingo bliver mere udbredt til gavn for alle spillere.

Der er ingen tvivl om, at bingo er et populært spil blandt alle aldersgrupper. Bingo er både sjovt og hyggeligt og handler udelukkende om held og har intet med, hvor dygtig du er til et spil at gøre.

Spiller du online bingo hos Danske Spil Bingo, så kan du benytte dig af bingochatten samtidig med, at du spiller bingo.  Det er hyggeligt, at sludre med de andre spillere på bingochatten, og det er så nemt, at planlægge et spil sammen med dine venner eller familiemedlemmer, også selvom I ikke nødvendigvis sidder samme sted.

I skal blot aftale hvilket spil, I køber bingoplader til, og hvad tid, I vil spille. Så kan I sludre med hinanden, mens I hygger jer med spillet. Husk at udveksle spille-aliasser inden I går igang, så I ved, hvem det er, I chatter sammen med.

Vil du vide mere om Danske Spil Bingo, kan du læse vores anmeldelse af den populære udbyder her.

Bingosiden.dk informerer dig om, når der sker ændringer, og hvad lempelsen af betalingsbingo kommer til at betyde. Følg med her på vores side BINGO 2018, så går du ikke glip af de seneste nyheder.

Betalingsbingo
5 (100%) 1 vote

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+