Bingo og Banko – er der en forskel?

bingo og bankoDu kender helt sikkert til både bingo og banko. Men vidste du, at det ikke er det samme spil?

Langt de fleste mennesker er klar over, at der findes noget der hedder både bingo og banko. Men mange mennesker tror, at det er nøjagtig den samme ting.

Vil du bare i gang med at spille bingo nu? Så besøg Danske Spil Bingos side, hvor du kan spille alle former for bingo, lige når du har lyst til det.

danske-spil-bingo-knap
Spil Gratis Bingo hos Danske Spil Bingo!

Den lille forskel på bingo og banko

Bingo er det spil, de fleste kender, som almindeligt bingo vi spiller i Danmark. Det består af numre, der trækkes og som spilleren skal finde på sine bingoplader, der så markeres, indtil du har rækken fuld eller pladen fuld.

Så vidt er de fleste enige.

Bingo spilles med 75 numre og selvom bingopladerne ser forskellige ud fra spil til spil, så indeholder de som regel 25 numre.

Forskellen på bingo og banko er, at banko spilles med 90 numre i stedet for 75. Samtidig har de fleste bankoplader kun 3 rækker, med 5 tal i hver.

Bingopladerne for både bingo og banko kan variere både i udseende og antallet af felter, men numrene, der trækkes i henholdsvis bingo og banko, er altid 75 og 90.

Reglerne for bingo og banko

Spillereglerne for bingo- og bankospil er faktisk helt ens.

Der er gevinst på en række og en fuld plade som udgangspunkt. Nogle spil har også gevinster på 2. 3 og 4. række.

Vil du i gang med at spille bingo kan du spille hos Danske Spil Bingo, ved at klikke på linket her.

Har du fået lyst til at prøve bankospillet, så kan du spille det helt gratis hos BingoSjov, hvor du blot skal oprette dig som spiller, hvis du ikke er det i forvejen, og derefter, kan du gå i gang med spillet.

Spiller du bingo hos BingoSjov, skal du igennem Bingoquizzen først, inden du kan få udleveret din bingoplade. Det koster penge at spille bingo gennem BingoQuizzen, på mellem 1 kr og 5 kr. Til gengæld har du mulighed for at vinde pengepræmier, hvorimod der i det gratis bankospil ikke er præmier på højkant.

Bingo og Banko – er der en forskel?
5 (100%) 4 votes