Bingo chat

Hvis du nogensinde har sat dine ben i en bingohal, så ved du, at der er to ting, som er vigtige sådan et sted: bingospil og hyggeligt samvær – og ikke nødvendigvis i den rækkefølge.

Der er rigtig mange mennesker, som egentlig er ret ligeglade med selve spillet. Bevares, det er rart nok at vinde, men så store summer er der alligevel heller ikke på spil, at det er det altoverskyggende ved spillet.

I stedet kommer de for at få en kop kaffe med de andre stamspillere i hallen og tale om alt mellem himmel og jord. Det er med andre ord hyggen og det sociale, som er vigtig. Bingo handler om andre mennesker.

Så det kan på overfladen virke lidt underligt, at online bingo er blevet så populært, som det er tilfældet, for det er umiddelbart svært at forestille sig noget så asocialt som at sidde og glo på en personlighedsløs computerskærm.

Og så alligevel… for det sociale element fik dog ikke lov til at gå spiludviklernes næse helt forbi, og allerede i online bingoens ungdom havde bingo chat en central rolle at spille på alle bingo platforme – også dem, man kunne spille på, før Danske Spil Bingo fik eneret til at udbyde bingo.

Bingo Chat

Det har sådan set ikke ændret sig, og hos Danske Spil kan du i alle de forskellige spil chatte med de andre spillere, og på den måde mangler der egentlig kun kaffen – den må du selv lige sørge for.

Du kan også vælge din egen avatar eller indsætte et billede på din profil, så den bliver lidt mere personliggjort, og der findes flere andre indstillinger til eksempelvis lydeffekter i chatten, og du kan selvfølgelig også vælge bare at slå chatten fra.

Chatværter

Det mest fantastiske træk Danske Spil har lavet i deres bingo chat er dog, at de har ansat folk til at hygge om dig mens du spiller bingo. De findes dog ikke i alle spillene, men du kan møde Nikolaj og Mekke hver aften fra kl. 20 til 23 i Stjernedrys spillet.

De disker op med diverse quizzer og andre konkurrencer, hvor der selvfølgelig er spændende præmier på spil, og generelt er det deres fornemste opgave at sørge for, at du får en god og positiv oplevelse ud af at spille bingo.

De holder begge meget af deres job og nyder det personlige forhold man kan få til mennesker man aldrig har mødt. De er begge forholdsvis nye i faget, men stamspillerne hos Danske Spil Bingo har taget godt imod dem. Eksempelvis har Mekke, som er pædagogstuderende, allerede fået kælenavnet Mekke-mor.

Det er i øvrigt ikke altid, at det er de faste chatværter, du møder i Stjernedrys. Fra tid til anden er der særlige arrangementer, hvor der vil være en kendt person i “studiet” som gæstechatvært.

Eksempelvis har Carsten Olsen – bedre kendt som Den Skaldede Kok – været gæstechatvært op til jul, hvor han gav gode råd om alskens lækker julemad. Du har også tidligere kunnet møde Søren Poppe i forbindelse med Melodi Grand Prix og John “Faxe” Jensen har været vært op til en fodboldlandskamp.

Du kan møde enten Nikolaj eller Mekke allerede i aften fra kl. 20 til 23 i Stjernedrys spillet. Selve spillet koster 18 kr. pr. plade og så har du chancen for at vinde en jackpot på mindst 10.000 kr.

God fornøjelse!

Bingo chat
5 (100%) 1 vote

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+