Bingo vinderhistorie

Hvad er det, der får os til at spille bingo? Hvad er det, der gør, at vi sidder i den lokale bingohal uge efter uge eller foran skærmen hver eneste dag? Det er håbet om at kunne fortælle en god bingo vinderhistorie.

Det er selvfølgelig hyggeligt at sidde i bingohallen i godt selskab med en kop kaffe og et stykke smørrebrød, men der skal trods alt lidt mere til for at det bliver rigtigt spændende.

Det er selvfølgelig gevinster, vi taler om, og de kan sagtens blive rigtigt store, og vinder man de største, kan der godt komme sjove historier ud af det. Her på Bingosiden har vi set på et par gode bingo vinderhistorier.

Bedste udenlandske bingo vinderhistorie

Tilbage i 2012 fik engelske Lisa Potter fra Oxfordshire en god bingo vinderhistorie at fortælle, og det hele startede sådan set med, at hun kedede sig. Der var nemlig EM i fodbold og Lisas kæreste Terry sad klistret til kampen mellem Spanien og Irland.

I jagten efter noget at give sig til lukkede Lisa op for Ladbrokes Bingo (som desværre ikke udbyder spil i Danmark), og da hun så, hvad der kunne vindes i den store jackpot, besluttede hun sig for at give det et forsøg, og det skulle vise sig at være en rigtig god idé.

Få minutter senere ramte Lisa nemlig plet med sin bingoplade, og det gjorde, at hun blev ikke mindre end £1,3 mio. rigere. Ikke nogen dårlig måde at fordrive tiden på, og en ganske god bingo vinderhistorie.

Bedste danske bingo vinderhistorie

Helt så vild er den bedste danske bingo vinderhistorie ikke, men den har sikkert fået vinderen op af stolen alligevel, da den største online bingo gevinst i Danmark blev vundet tilbage i påsken 2011.

Vi kender ikke navnet på vinderen; kun brugernavnet lonni2, som tilhørte en spiller på Sjælland. Gevinsten var på lige under 400.000 kr. og det er der næppe nogen, der slår lige foreløbigt herhjemme.

Da gevinsten kom i hus, skreg hun så højt at hendes datter troede, at hun var syg. Det stod dog hurtigt klart, at det var et glædesudbrud, og at ferien var i hus, i hvert fald det år. Hvad pengene ellers er blevet brugt på, melder historien ikke noget om.

Gevinsten blev vundet i GuldBingo hos Danske Spil – et spil, som desværre ikke længere er på programmet, hos det, som siden dengang er blevet Danmarks eneste udbyder af online bingo om penge.

Men selv om GuldBingo ikke længere er aktuelt, så har du stadig muligheden for at lave en god bingo vinderhistorie til dig selv med Danske Spils Mega Jackpot. Gevinsterne er ganske vist blevet noget mindre, men du kan stadig hente en stor jackpot, som altid er på mindst 30.000 kr. Den bliver i øvrigt vundet noget oftere, end GuldBingo jackpotten blev det dengang.

Besøg Danske Spil Bingo og opret din spillekonto lige nu, så du kan begynde at fortælle din bingo vinderhistorie. Du kan endda starte i det små med at spille gratis bingo og bygge det op derfra, så din vinderhistorie bliver endnu bedre.

God fornøjelse!

Bingo vinderhistorie
5 (100%) 1 vote

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+