Kom til bingofødselsdag hos Danske Spil Bingo

bingofødselsdagDer er kæmpe bingofødselsdag hos Danske Spil Bingo, hvor de fejrer 12 år som danskernes mest populære bingohal.

Vær med til festen, der byder på:

  • Gratis bingoplader
  • En jackpot på 24.000 kr. 
  • Mere end 300.000 kr. i rækkegevinster
  • Ekstra chatspil og meget mere…
danske-spil-bingo-knap
Spil Gratis Bingo hos Danske Spil Bingo!

Bingofødselsdag med masser af gaver!

Danske Spil Bingo har fødselsdag, og det skal naturligvis fejres, at de igennem 12 år har været landets mest fremtrændende bingohal. Der festes igennem med en masse skønne tilbud til alle spillere til og med den 11. november.

Ballonfesten: Tilmeld dig ballonfesten med den e-mail, der er tilknyttet din spilkonto og få gratis bingoplader.

Fødselsdagsjackpot: Den store jackpot på 24.000 kr. finder du i bingorummet Stjernedrys. Du kan spille hver halve og hele time fra kl. 07.00 til 24.00. Gamle Ole byder også på en jackpot på 2.400 kr. og den er i spil kvart over og kvart i samme tidsrum som Stjernedrys har jackpotspil.

Rækkegevinster: I både Stjernedrys og Gamle Ole er der ekstra boostede præmiepuljer på mindst 300.000 kr.

Chatpil: Hver dag fra kl 8.00 og til 24.00 er chatværterne godt i gang med at hygge om spillerne med sjove chatspil. Desuden er der to gange om dagen et særlig gavespil, hvor der findes en vinder blandt de spillere, der har købt mindst én spilleplade.

De gyldne tal: Med tallene 12, 24 og 36  kan du i spillene Fødselsdag i bingorummene Stjernedrys og Gamle Ole vinde 120 kr.  hvis et af tallene, blev det sidst udtrukne tal i spillet. Og det er uanset, om du har vundet rækkegevinster eller ej.

Nyd fødselsdagsfesten hos Danske Spil Bingo og læs meget mere om bingohallen her i vores anmeldelse på Bingosiden.dk.

Kom til bingofødselsdag hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 7 votes