Bingohallen.dk

bingohallenBingohallen.dk er det seneste skud på stammen af bingohaller og her er masser af dejlig, ny bingo at spille og samtidig bliver du budt velkommen med en dejlig gratis gave.

Du får:

 • 50 kr. i gratis gave

Med den nye lovændring, der tillader betalingsbingo, er Spillehallen.dks nye spillested Bingohallen.dk det første sted, der har slået dørene op for bingospil.

bingohallen knap
Få 50 kr. når du opretter dig hos Bingohallen.dk!Bingohallen.dk features

Det første du bliver mødt af, når du besøger den nye bingoside, er kampagnen om det nye velkomsttilbud, som du kan læse meget mere om her under. Men du skal ikke kigge meget længere, før du bliver mødt med alt hvad Bingohallen.dk har at tilbyde deres nye spillere.

Her er både bingospil, spilleautomater og slots, alt pakket ind i en meget let overskuelig og let tilgængelig spilleplatform, der er lige til at pakke ud, som den flotte nytårsgave til bingospillere, siden er.

Her under kan du læse alt om Bingohallen.dks features.

Velkomsttilbud

Når man åbner en ny bingohal, så er det også helt naturligt, at byde nye spillere indenfor med et godt velkomsttilbud. Bingohallen.dk giver alle, der åbner en spilkonto, 50 kr. helt gratis. Du skal med andre ord ikke indbetale penge på din konto, før du får de 50 kroner.

 • Få 50 kr. helt gratis

Gennemspilskravet er bemærkelsesværdigt lavt, du skal nemlig kun gennemspille de 50 kroner 1x.

Læs hvordan du åbner din egen spilkonto nederst i vores anmeldelse.

Bingospil hos Bingohallen.dk

Bingohallen.dk er som bekendt nyåbnet og de skal da også have en chance for at finde fodfæstet. Indledningsvis har de lagt ud med 4 bingospil, og de vil senere hen udvide repertoiret.

Du finder følgende 4 bingospil på Bingohallen.dk:

 • 90 banko – spilletid 11.00 – 24.00
 • 75 bingo – spilletid 11.00 – 18.00
 • Stjernebingo – spilletid 18.00-01.00
 • Sapphire – spilletid 24 t

Første gang du spiller, bliver du mødt af et pop-up vindue, hvor du skal indtaste et beløb. Beløbet er blot et beløb, der skal overføres fra din spilkonto til din bingoside.

Herefter bliver du ført videre til dit valgte bingospil i pop-up vinduet. Du kan nu købe bingoplader til dit spil. Du kan også vælge at købe dine bingoplader som pre-køb inden dit ønskede spilletidspunkt.

90 banko 

Du køber 3 bingoplader samlet til 6 kr. Du kan vælge enten de spilleplader, som Bingohallen.dk har udvalgt til dig, eller vælge dine egne ud fra listen over spilleplader. Du kan naturligvis købe mere end 3 bingoplader ad gangen.

Gevinstsaldoen er altid som minimum på 40 kr.

Gevinsterne er:

 • 1 række 4 kr.
 • 2. række 10 kr.
 • Pladen fuld 20 kr.

75 bingo

Hos 75 bingo kan du købe en bingoplade til 2,16 kr. Du kan selv vælge hvor mange plader, du ønsker at spille med og du kan selv vælge pladerne.

Saldoen er altid på mindst 30 kr. Gevinsterne er:

 • 1 række 1,50 kr.
 • 2. række 3 kr.
 • 3. række 4,50 kr.
 • 4. række 6 kr.
 • Pladen fuld 10,50 kr.

Stjernebingo

2 bingoplader koster 12 kr. hos Stjernebingo og købes samlet. Også til dette spil kan du købe flere end de to plader, og du kan også selv vælge, hvilke plader du ønsker at spille med. Skal  det være dem, Bingohallen.dk har udvalgt, eller har du nogle særlige numre, du helst spiller med, så vælger du dem.

Stjernebingo har en progressiv jackpot, der pt. er på lidt mere end 5000 kr. Men da Bingohallen.dk lige har åbnet for spil, bliver beløbet nok noget højere ret så hurtigt.

Sapphire

Sapphire bingo har åbent 24 timer i døgnet og er klassisk bingo med 75 numre. Du skal i forvejen have valgt et mønster på din spilleplade. Hos Sapphire bingo er chatten på engelsk og den er livlig. Der er godt gang i snakken, så det er ekstra hyggeligt, at være med. Er du ikke vant til at skrive på engelsk, skal du ikke lade dig afskrække af det. Det er enkele ord, der bruges i chatten og det er meningen, at det bare skal være hyggeligt.

Prisen for en spilleplade starter fra 24 øre og opefter.

Jackpots

Som du kan se her oven over, så er der forskellige gevinstbeløb alt efter, hvornår du spiller og hvilke spil, du er i gang med. Det er ikke på de almindlige gevinster, man bliver rig, men på de jackpots, der bliver udbudt i nogle spil.

Nogle af jackpotene er progressive, og det betyder, at de vokser sig større og større, så længe der ikke er nogen, der har vundet jackpotten endnu. Jackpotten stiger for hver gang en spiller køber en bingoplade. Det afhænger af spillet, hvornår jackpotten så bliver udløst. Som regel handler det om, at du skal opnå bingo inden for et bestemt antal bingonumre.

Du kan under hvert spil på siden se, hvilken jackpot, der kan være mulig at vinde og om den er progressiv eller et fast beløb.

Bingochat

Bingo er jo topmålet af hygge, og derfor er det også helt naturligt, at bingochatten hele tiden er klar, til at gøre det ekstra hyggeligt. Chatten giver dig mulighed for at sludre med dine medspillere eller venner. Du kan aftale med dine bingovenner, at I spiller på et bestemt spil, på et aftalt tidspunkt, så kan I sammen være med i chatten også.

Chatværterne er også gode til at sætte gang i snakken, hvis der er lidt stille i chatten. I chatten på Sapphire bingo foregår det hele på engelsk og spillet har derfor et bredere publikum fra hele vereden. Der er ganske enkelt lidt flere spillere og dermed også flere at hyggesnakke med i chatten.

Chatværterne fra Bingohallen.dk gør chatten ekstra sjov, for ind i mellem bryder de ind i hyggesnakken med chatspil, som du kan underholde dig med ved siden af dit bingospil.

Du kan vinde gevinster på chatspillene og det er som regel spins til særlige spilleautomater eller kontanter, så du kan spille endnu mere.

bingohallen knap
Få 50 kr. når du opretter dig hos Bingohallen.dk!Spiludvalg

Udvalget af spil hos Bingohallen.dk stopper ikke kun ved bingo. Der er masser af andre sjove spil, du kan kaste dig over, mens du alligevel er inde for at købe bingoplader.

Spiludvalget er opdelt i 3 sektioner:

 • Danske Automater
 • 3D
 • Slots

Danske Automater

bingohallen.dkDanske automater er spilleautomater fra spiludviklerne Compu-Game og DAE (Dansk Automat Ekspert). Producenterne har en baggrund som automatudviklere til spillehaller og værtshuse og er nu blandt de bedste spiludviklere i Danmark.

Temaerne i Danske Automater er både velkendte som nye, men designet er ofte kendt fra de sjove spilleautomater fra spillehallerne.

3D

Bingohallen.dk

3D automater giver dig spil af høj kvalitet med den bedste og mest levende grafik. Se blandt andet dyrene vælte ind over savannen i automaten Stampede og oplev Sin City i fuldt flor i spillet Sin City Nights.

3D automaterne er som at se en film, inden selve spillet går rigtigt i gang og der er masser af temaer at vælge i mellem, mange direkte fra filmens verden.

Slots

bingohallen.dk

Slots hos Binghallen.dk giver dig klassiske slotspil som Game of Thrones, Jungle Jim og Brides Maids. Eller hvorfor ikke kaste dig ud i en kamp mod de vilde dyr i Jurassic World og Tarzan.

Slotspillene er spilleautomater, der giver masser af sjove spil med et skægt tvist. Der er forskellige antal tromler og rækker, men de handler om at få den helt rigtige sammensætning af billleder eller ikoner på det rigtige tidspunkt for at vinde.

Mobilplatform

Bingohallen.dk har endnu ikke fået en mobilplatform. Det betyder ganske enkelt, at du skal spille fra din computer, når du vil spille bingo eller på spilleautomaterne.

Det er klart, at langt de fleste spiludbydere tilbyder en lettilgængelig platform, der virker ligeså godt på mobilen, din tablet og din pc. Bingohallen.dk lover da også, at der meget snart kommer en mobilplatform, der gør det muligt at spille bingo på farten.

Husk at indstallere Flash på din computer, hvis du ikke allerede har det. Det er nødvendigt for at kunne spille hos Bingohallen.dk.

Bingoklubben

Bingoklubben er en af de helt nye og interessante ting, som et spillested kan byde på. Det har forbavsende nok intet med spil at gøre overhovedet, men det kræver en spilkonto hos Bingohallen.dk at være med i klubben.

Hvad er Bingoklubben så for noget, når det ikke har noget med at spil at gøre? Det er en medlemsklub, der søger for gode tilbud til sine medlemmer. Du har gennem Bingoklubben adgang til alle mulige spændende ting. Det kan være alt lige fra beklædning til boligartikler.

Du kan også købe koncertoplevelser og biografbilletter til fordelagtige priser på siden. Vingaver og sågar rejser kan du også få til reducerede priser. Der er masser af gaveidéer hos Bingoklubben, som hele tiden opdateres med nye produkter og tilbud, så sørg for at følge med siden.

Når du har tilmeldt dig Bingoklubben vil du ca. en gang om måneden modtage et nyhedsbrev, hvor du får besked om alle de gode handler, du kan gøre dig. Snyd ikke dig selv for at bruge Bingoklubben, hvis du allerede har en spilkonto hos Bingohallen.dk.

Betalingsmuligheder

Når du indsætter penge på din spilkonto og senere hen gerne vil hæve din gevinst, så har du hos Bingohallen.dk flere muligheder.

Du kan indsætte penge på din spilkonto med følgende kort:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro

Når du skal have udbetalt dine gevinster går det også hurtigt. Udbetalingen af dine penge foregår til din Nem-Konto, for al nemheds skyld. Når du er logget ind med dit Nem-ID, kan Bingohallen.dk også se, hvor de skal placere din udbetaling. Det bliver ikke meget lettere.

Din udbetaling er indsat på din konto i løbet af 2-3 bankdage.

Sikkerhed

bingohallen.dkBingohallen.dk har licens fra den danske Spillemyndighed, og du er derfor i helt trygge hænder, når du spiller bingo.

Med en licens fra Spillemyndigheden har du garanti for at dine private oplysninger, som indeholder både navn og fødselsdato opbevares på en sikker måde. Du godkender dig via Nem-ID og de oplysninger, er også beskyttede.

Desuden er Bingohallen.dk forpligtet til at garantere, at spilleres betalingsoplysninger også opbevares på en forsvarlig måde, så du trygt kan indtaste dine oplysninger, uden frygt for, at hackere kan få fat i dem.

For at åbne et spillested i Danmark, hvad enten det er online eller på en fysisk placering, skal man have tilladelse og godkendelse af Spillemyndigheden.

Det er ikke kun dine penge og dine oplysninger, der er garanteret en god behandling. Det er du også som person. Med spillekontrol så personer, der lider af ludomani, kan få hjælp til behandling, kan du spille under helt trygge forhold. Den danske Spillemyndighed har desuden oprettet ROFUS, der står for Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere. Det er et register, hvor du kan tilmelde dig selv, hvis du synes dit spil er ved at tage overhånd. Læs mere om ROFUS hos Spillemyndigheden her.

Kundeservice

Bingohallen.dk har naturligvis også en support, der hjælper dig med alle dine spørgsmål.

Du kan begynde med at se på FAQ siden her, for at se, om du kan finde svar på dine spørgsmål. Siden er ret så udførlig, og du finder svar på langt de fleste, almindelige spørgsmål. Finder du ikke dit problem beskrevet, kan du skrive til kundeservice på: Kundecenter@bingohallen.dk

Bingohallen.dk besvarer mails dagligt i tidsrummet 8-16.00 og 20-23.00. I weekenderne er det fra 11-13.00, 15-17.00 samt 20-23.00.

Du har også mulighed for at stille dit spørgsmål på chatten, der har åbent i hverdage fra 10-15.00 samt 20-23.00. Har du spørgsmål i weekenden er åbningstiderne på chatten fra 11-13.00, 15-17.00 og 20-23.00. Bingohallen.dks kundeservice er en af de bedste, vi kender til, og du kan regne med svar inden for ganske kort tid.

bingohallen knap
Få 50 kr. når du opretter dig hos Bingohallen.dk!Sådan melder du dig ind i Bingohallen.dk

For at åbne en spilkonto hos Bingohallen,dk skal du:

 1. Klik her – for at komme til Bingohallen.dk
 2. Trykke på “Opret konto” i højre hjørne på Bingohallen.dks side.
 3. Indtaste et spillealias på mellem 6-20 tegn samt en e-mail adresse.
 4. Indtaste navn og cpr-nummer
 5. Indtaste en adgangskode
 6. Indtaste dit telefonnummer

Så er du igang. Du skal huske at tillade pop-ups, så du kan udnytte alle din muligheder hos Bingohallen.dk.

Når du har åbnet din spilkonto, har du 30 dage til at verificere den med dit Nem-ID. Du får tilsendt en mail til den mailadresse, du har angivet, hvor der står, hvad du skal gøre, for at godkende dig som bruger. Hver gang du logger på spillestedets platform, skal du bruge dit Nem-ID.

Du kan også læse meget mere om casinoet bag Bingohallen.dk, nemlig Spillehallen.dk, i vores søstersides Bingoforum.dks anmeldelse her.

Bingohallen.dk
4.4 (88%) 5 votes