Danske Spil Bingo

Danske Spil BingoDanske Spil er hele Danmarks spillested, hvor der bliver kræset for enhver smag.

Hos Danske Spil Casino og Danske Spil Lotto finder du et hav af spil.

Du kan også spille Oddset, Keno og Quick på siden og så er der selvfølgelig Danske Spil Bingo, som vi på Bingosiden.dk er meget begejstret for.

danske-spil-bingo-knap
Spil bingo om den store Mega Jackpot hos Danske Spil Bingo!

Hos Danske Spil Bingo får du ikke alene et stort udvalg af bingospil men også store jackpots og som noget helt særligt er der chatværter, der gør din bingooplevelse til noget helt særligt.

Udvalg af bingospil hos Danske Spil Bingo

Hvorfor lade sig begrænse af kun at spille bingo på et bestemt tidspunkt? Hos Danske Spil skal du ikke begrænses af noget som helst, for her kan du nemlig spille bingo hele døgnet rundt!

Spillene hos Danske Spil kaldes bingorum og de har alle en særlig vinkel på bingospillet. Hos Stjernedrys kan du f.eks. vinde på en stribe lodret, vandret eller diagonalt mens du hos Gamle Ole kan vinde på 1 vandret række, 2 vandrette rækker eller 3 vandrette rækker, der svarer til en fuld plade.

Du kan spille på

  • Klassisk Bingo
  • Gamle Ole
  • 1 krone bingo
  • Stjernedrys
  • Bankohallen
  • Mega Jackpot
  • Gratis Bingo

Alle spillene har åbnet for spil døgnets 24 timer med undtagelse af Gratis Bingo, der er et særligt kampagne-bingospil, der kun tilbydes ved særlige lejligheder eller højtider. Hos Danske Spil Bingo kan du tilmelde dig deres nyhedsmail, så får du en mail ligeså snart Gratis Bingo åbner op for spil.

Bingoplader

Når du har besluttet dig for at spille bingo og har valgt det bingorum, du synes allerbedst om, så skal du:

  1. Klikke på “Spil nu” knappen.
  2. Vælge det antal bingoplader du vil købe
  3. Vælg plader automatisk, eller vælg de plader, du synes bedst om

Og så er du klar til et hyggeligt bingospil – det kan ikke være nemmere.

Ligesom i de gode gamle spillehaller, hvor du skal duppe bingopladerne, når dit nummer er råbt op, så kan du også duppe dine plader, når du spiller online bingo. Danske Spil har gjort det lækkert, så du kan selv vælge farver og form på dupperne. Har du købt mange plader og synes, det er lidt for uoverskueligt at skulle duppe alle pladerne af, kan du indstille spillet til automatisk dupning, og så kan du bare læne dig tilbage og vente på resultatet.

Hos Danske Spil Bingo findes der også en mellemløsning, der hedder smart-dupning. Her skal du bare duppe tallet på én plade, og så klarer computeren automatisk alle de andre plader med samme tal.

Gevinster

På bingo er der gevinst, når der er en række fuld og pladen fuld. Med pladen fuld får du som regel hovedgevinsten.

Der findes også bingospil, der har lidt anderledes måder at vinde på, hvor du for eksempel skal skabe et bestemt mønster på din bingoplade for at få gevinst.

Men du kan være helt rolig – du vil aldrig være i tvivl om, hvordan du skal spille hos Danske Spil Bingo, hvor du i det enkelte spil altid vil få oplyst, præcist hvordan det fungerer.

Du kan også være heldig og få del i sidegevinsterne. For eksempel gives sidegevinst i nogle spil til den, der kun er et enkelt nummer fra at have pladen fuld.

Gevinsterne adskiller sig fra de gevinster du kan vinde i en gængs spillehal, for hos Danske Spil spilles der bingo om penge. Hvert spil har sin egen jackpot der ligger på minimum mellem 1000,- og 5000,- kr. Og vil du være med i kampen om de rigtig store jackpots på mindst 10.000,- kr. skal du spille på Stjernedrys eller Klassisk Bingo. Eller hvorfor ikke prøve kræfter med Mega Jackpot, der som navnet lover, har en mega-jackpot på mindst 30.000 kr.

danske-spil-bingo-knap
Spil bingo om den store Mega Jackpot hos Danske Spil Bingo!

Bingochat

Bingochatten hos Danske Spil bringer hyggen direkte ind i din stue! Du kan ikke alene chatte med dine medspillere men også med de hyggelige værter, der sørger for at sætte den gode stemning.

Chatværterne laver også quiz og konkurrencer for jer, der spiller, så der sker både noget på chatten og på bingopladerne. Hele oplevelsen med chatfunktionen giver dig en fornemmelse af, hvordan det er at spille bingo i en klassisk, fysisk bingohal, hvor du kan høre nabospillerene sludre og se, hvem det er, der råber “BINGO”.

Chatværterne hos Danske Spil Bingo hygger om dig og dine medspillere hver aften fra kl. 20 –  23.00 men det betyder ikke, at chatten er begrænset til det tidsrum, for resten af tiden, kan du sludre med dine medspillere – hele døgnet rundt.

Rigtig god fornøjelse!

Rate this post

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+