Hvor findes de bedste bingo kampagner?

Nu er det på tide at få lidt mere ud af bingo spillet. Det er selvfølgelig ikke blevet mindre hyggeligt at spille bingo, men der må gerne komme lidt oveni til de spillere, som er med til at skabe stemningen i bingorummet.

Så hvis du spørger dig selv hvor de bedste bingo kampagner findes, så er svaret selvfølgelig ikke så overraskende Danske Spil Bingo. Her er der nemlig ofte fuld fart på især ét af deres populære bingo spil.

Prøv Stjernedrys

Det er i Stjernedrys spillet, at du finder alle de bedste bingo kampagner hos Danske Spil Bingo. det er her Danske Spil forsøger at skabe stemningen, når der sker noget særligt i Danmark. Det kan både være de årligt tilbagevendende højtider som jul og påske, men det kan også være mere populære begivenheder som fodboldlandskampe eller den nye sæson af X-Faktor.

Selve Stjernedrys spillet er altid populært, og det er det fordi, det er her, du kan møde de to populære chatværter Nikolaj og Mekke, og der bliver generelt hygget lidt ekstra om spillerne her end det er tilfældet i de andre bingorum hos Danske Spil Bingo eller andre bingosider for den sags skyld.

Det koster 18 kr. at spille med i Stjernedrys, og det giver dig mulighed for at spille med om en jackpot, som altid er på minimum 10.000 kr. Den bliver din, hvis du får pladen fuld i løbet af de første 56 opkaldte numre.

Vores guide til de bedste bingo kampagner

Lige nu er det påske, og det betyder selvfølgelig, at der er gang i den i Stjernedrys rummet. Påskeløjerne gik allerede i gang den 8. marts, men det behøver ikke at betyde, at du går glip af noget. Du kan stadig nå at være med, for det stopper ikke bare så snart påsken er slut. Der er påskebingo hos Danske Spil helt frem til den 5. april.

I den periode finder du en ny quiz med spændende præmier hver eneste dag, og blandt alle, som deltager i en af quizzerne, bliver der trukket lod om en kontant hovedpræmie på ikke mindre end 10.000 kr – altså en ekstra jackpot.

Derudover smider Danske Spil Bingo ekstra mange chatpræmier ind i spillet. Der bliver dobbelt så mange chatpræmier at spille om på alle påskens helligdage, og alle fredage, lørdage og søndage.

Påskebingo i Stjenedrys er naturligvis bare én af de bedste bingo kampagner hos Danske Spil, men som du kan se, er det ikke bare i påskedagene, det foregår – der bliver givet fuld gas i hele måneden, og det er det samme, du vil kunne opleve omkring jul og nytår, og det vil i et vist omfang foregå på samme måde, når der er andre begivenheder, som Danske Spil mener skal fejres.

gå ind til Danske Spil Bingo lige nu og få oprettet din spillekonto, så du kan være med i månedens påskeløjer. Det ville trods alt være ærgerligt at gå glip af en potentiel gevinst på 10.000 kr. bare fordi man ikke har spillet. Mens du er der, er du naturligvis velkommen til at prøve dig frem med nogle af alle de andre sjove spil hos Danske Spil Bingo.

God fornøjelse!

Hvor findes de bedste bingo kampagner?
5 (100%) 1 vote

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+