DK4 bingo

Alle kan være med til at spille i TV i DK4 bingo.

Bingospillet er i gang dagligt på DK4 i mellem kl. 16. 00 og 17.00, dog kl. 20.00 til 21.00 om onsdagene.

 

Spil bingo på DK4 og vær aktivt med i TV-program. Det er en sjov måde, at spille bingo på, hvor du får tallene direkte fra oplæseren i studiet i TV, og så skal du selv lægge brikker på, derhjemme på dine bingoplader.

For at spille bingo på DK4, skal du være medlem af SIFAKLUBBEN.

SIFAKLUBBEN bruger overskuddet til at give økonomisk støtte til Idrætsforeninger i Aalborg. Deraf klubbens navn SIFA – Samvirkende Idræts-foreninger Aalborg.

Den danske spillemyndighed har besluttet, at bingo skal ske i form af medlemsklubber, og derfor er det, at du skal være meldt ind i klubben og ikke kan spille uden.

Det er helt gratis at blive medlem af klubben, og du skal blot klikke her for at komme til en online indmeldelsesblanket.

Hvor du kun skal udfylde:

  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By.

Du kan også ringe til SIFAKLUBBEN for at melde dig ind.

  • Det gør du på telefon: 98 12 46 88 Hverdage fra 9.00 til 16.00 og fredag fra 9.00 til 13.00.

Når du er meldt ind, gælder medlemskabet for hele familien.

Bingo på DK4

Bingo på DK4 funger sådan, at når der er vundet bingo, så skal du ringe op for at komme igennem til studiet, hvor du er med i kampen om de flotte gevinster og pengepræmier.

Den bingopræmie, man har vundet på sin bingoplade, sendes automatisk hjem til vinderne. Men ud over den, har man altså mulighed for at vinde ekstra præmier, hvis man kommer igennem til studieværterne på telefonen.

Bingo på DK4 giver dig i alt 5 bingospil hver eneste hverdag fra 16.00-17.00.  Fra de 5 bingospil vælges 11 vindere, til at komme i gennem til studiet.

Onsdagene er lidt anderledes. Det er om aften fra k. 20.00 og her spilles 6 bingospil. Om onsdagene er det hele 30 vindere, der kommer i gennem til studiet og kan være med i spillet om de mange præmier.

I weekenderne er der også bingospil. Lørdage kl. 19.30 til 20.30 og søndage 16 til 17.

Hvordan spiller du bingo på DK4?

For at være med i bingospillet, skal du købe bingoplader og printe dem ud. Dine bingoplader kan genbruges – og det vil sige, at du skal betale for dem igen, men ikke behøver at printe dem ud.

Du betaler for dine bingoplader via sms eller med kreditkort. Alle instrukser til betaling står på bingoladen, som du bestiller her.

Husk at du ikke skal duppe pladerne, men i stedet lægge mønter eller andre brikker på, når du spiller, så du kan bruge dem igen og igen.

Det koster 24 kroner for et ark med 6 spilleplader, som du bruger i alle de 5 spil, der foretages på en hverdag.

Hvad kan du vinde i DK4 bingo?

Har du bingo, kan du ringe ind til studiet og informere dem om nummeret på din bingoplade samt det kontrolnummer, der også står anført på bingopladen, inden du kan forsøge dig med at vinde gevinster i studiet.

Til bingo på DK4 kan du typisk vinde gavekort af 100,-, 200,- og 300,- kr. Du kan også vinde kontanter og ekstra præmer på lykkehjulet, hvis du kommer igennem til studiet.

DK4 bingo
5 (100%) 1 vote

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+