Se fodbold i Moskva med Mr. Green

Se fodbold i Moskva med Mr. GreenHos Mr. Green kan du i denne uge vinde den fedeste oplevelsesrejse til en af årets mest eftertragtede sportsbegivenheder.

Drømmerejsen til fodbold i Moskva, der løber af stablen i løbet af sommeren, er på højkant og der er 3 vindere, der kommer afsted!

Kampen om de 3 billetter løber fra den 2. til den 22. april 2018.

  • Klik her – for at være med i lodtrækningen om rejserne

Vær med i lodtrækningen om rejsen

til Moskva

Fodboldkampen i Moskva løber som sagt af stablen til sommer og du kan vinde en rejse, der består af fly og hotelophold samt billetter til en kamp, hvor Danmark spiller.

For at være med i lodtrækningen om en af de tre rejser, skal du spille hos Mr. Green i perioden 2. til den 22 april. Du skal spille på spilleatuomaterne og hvilke du spiller på, bestemmer du helt selv.

For hver 500 runder du spiller, modtager du et lod til lodtrækningen, så du deltager helt automatisk. Spiller du 500 runder hver uge, får du altså lod efter antallet af 500 runder, du har spillet. Da konkurrencen løber i 3 uger, kan du maks. få 3 lodder.

Lodtrækningen foretages den 23. april 2018.

Få gratis spins

Se fodbold i Moskva med Mr. Green

Er du med i kampen om at få lodder til konkurrencen, kan du også glæde dig over, at for hver 100 runder, du spiller, modtager du 20 free spins!

For at være med, skal du selvfølgelig have en spilkonto hos Mr. Green. Har du ikke allerede en konto hos dem, kan du følge trinnene herunder. Det koster ikke noget at åbne en konto, men du får en mulighed for at kigge med på siden, og se om det er noget for dig.

  1. Klik her – for at åbne din konto
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Bekræft din email.

Kun tre trin tager det, og så er du klar til at spille hos Mr. Green. Selvom Mr. Green er et forholdsvist nyt spillested i Danmark, så er det allerede blevet meget populært både på grund af de gode kampagner og flotte velkomsttilbud og også fordi spilleplatformen er flot og indbydende.

Læs mere om Mr. Greens velkomsttilbud her på Bingosiden.dk.

Se fodbold i Moskva med Mr. Green
5 (100%) 1 vote

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+