Fuld plade

fuld pladeFuld plade – så er der bingo!

Men ikke bare fordi pladen er fuld, men fordi der er bingo i TV.

Fuld plade er nemlig navnet på TV2s underholdningsprogram, der tilbyder bingo til alle jer, derhjemme i stuerne.

For at være med i bingospillet, som er ganske gratis, skal du have et TV2 login. Det koster ikke noget, at oprette sig hos TV2, så alle kan være med. Opret et TV2 login her.

Du kan selv downloade dine bingoplader enten til din computer eller tablet, eller telefon. Du kan også printe dem ud, hvis du synes, det er rarere at kunne duppe tallene af. Du kan finde bingopladerne her:

Hvordan vinder du i Fuld plade?

Fuld plade er et traditionelt bingospil. Der trækkes numre i mellem 1 og 90, som du så skal matche med dine plader. Men her hører det traditionelle så op. For selvom du har fået bingo hjemme på din plade, så er det ikke sikkert, du har vundet noget.

For at vinde i Fuld plade, skal du nemlig nå igennem til studiet og tale med værterne. Først skal du gøre opmærksom på, at du har bingo, ved f.eks. at sende en sms. Derefter trækkes der lod blandt alle dem, der har fået bingo. De der trækkes ud, kommer i gennem på telefonen.

Præmierne er ligeså usædvanlige som spillet! Du kan vinde rejser til sydens sol, en bil eller 50.000 kr. Gevinsterne varierer fra gang til gang, men der er altid spændende præmier på højkant.

Fuld plade
5 (100%) 1 vote

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+