Gå ikke glip af Bingo Festen

bingo festenSå er det tid til fest!

For Danske Spil Bingo præsenterer noget helt nyt, nemlig deres ekstravagante Bingo Festen kampagne og her kan du vinde store præmier i de næste uger.

Med Bingo Festen kan du ikke alene hygge dig med masser af bingo, som du kan spille døgnet rundt, du kan også vinde din helt fest!

Og hvordan gør du så det?  Hvis du ikke allerede er kunde hos Danske Spil Bingo, så skal du oprette din egen spilkonto. Det er hurtigt og nemt. Klik på knappen herunder, for at komme til Danske Spil Bingos side:

danske-spil-bingo-knap
Spil Gratis Bingo hos Danske Spil Bingo!

Vind den store jackpot med Bingo Festen

Bingo Festen er ikke bare bingo 24 timer i døgnet, men også ekstra store gevinster. Danske Spil Bingo giver nemlig deres populære bingospil Mega Jackpot et kæmpe boost – og øger Jackpotten på 20.000 kr. Derefter øges den med 10.000 per uge fra uge 36-39.

Bingo Festen er Danske Spils hyggelige kampagne, der lover fest i gaden og masser af gevinster. Chatværterne sørger for, at du får en god oplevelse sammen med dine medspillere – og du bliver tilbudt ekstra gevinstmuligheder i konkurrencerne som de søde værter arrangerer i løbet af bingospillet.

Rigtig god fornøjelse!

Gå ikke glip af Bingo Festen
5 (100%) 2 votes

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+