Hvad er et alias?

hvad er et aliasHos Danske Spil Bingo, har alle brug for et spillealias. Efter du har åbnet en spillekonto hos Danske Spil, og inden du kaster dig ud i at spille, så skal du først have oprettet et spillealias.

Et alias er et opfundet navn, der træder i stedet for dit rigtige navn. Hos Danske Spil Bingo bruges det af flere årsager. Først og fremmest, er det vigtigt at beskytte dig som kunde, og derfor bør du ikke have dit rigtige navn synligt, hvor andre kan se det.

Hvad skal du bruge et alias til?

Når du spiller bingo, så er der blandt andet en vinderliste, der viser hvem der har vundet. Vinderlisten består af aliassene på de heldige, i stedet for deres rigtige navn. Det samme sker, når du er med i bingochatten, og skriver sammen med dine medspillere eller med chatværterne.

For at bevare din anonymitet over for de andre spillere og også i forhold til information omkring, hvad du har vundet, er det vigtigt, at du bruger et alias.

Du kan i øvrigt også tilføje et tegneserie-billede til din profil. Der er mange sjove, at vælge i mellem og det kan fuldende dit spillealias og give det lidt ekstra personlighed.

danske-spil-bingo-knap
Spil bingo om den store Mega Jackpot hos Danske Spil Bingo!

Hvordan laver du et alias?

Log ind på din profil hos Danske Spil Bingo og klik på dit profilnavn i øverste, højre hjørne. Under fanebladet ”Profiloplysninger”, kan du vælge det alias der skal stå i stedet for dit rigtige navn. Aliasset skal være på mellem 6 og 10 tegn og indeholde mindst 1 bogstav og 1 tal.

Vælger du fanebladet ”Profilbilleder”, kan du se de sjove billeder, du kan vælge til din profil. Bare klik på det billede du ønsker at bruge, og tryk ”Gem ændringer”.

Dit alias er nu oprettet og du kan gå i gang med at spille helt anonymt og sikkert!

God fornøjelse!

Hvad er et alias?
5 (100%) 1 vote