Hvordan dupper man bingoplader?

hvordan dupper man bingopladerNår du spiller bingo hos Danske Spil Bingo, så skal du selvfølgelig markere de numre, der er råbt op, som du har på dine bingoplader.

Det hedder ”at duppe” og kan gøres meget nemt, når du spiller online bingo.

 

Du har 3 forskellige muligheder for at duppe:

  • Manuel dupning
  • Automatisk dupning
  • Smart dupning

Med manuel dupning skal du selv duppe alle dine numre. Om du har 1 eller 3 bingoplader, så skal du selv duppe dem. Med manuel dupning er du en aktiv deltager i spillet, og det kankan være rart, at det ikke er computeren, der gør det hele for dig  – faktisk kan du føle dig hensat til et live bingospil.

Automatisk dupning betyder selvfølgelig, at spillet dupper alle de numre, du måtte få. Det er nemt, og du kan læne dig tilbage og bare følge med i spillet.

Smart dupning er ganske enkelt rigtig smart og en kæmpe hjælp, når du spiller med mere end 1 bingoplade. Har du mere end 2 plader, så kan det være svært at nå at duppe alle numrene i takt med, at de bliver læst op.

Med smart dupning får du en hjælpende hånd. Du skal duppe 1 gang, når et nummer råbes op, og så dupper spillet automatisk på de andre plader, hvor det samme tal står.

Hvordan skifter du til en anden dupningsmåde?

Hvert eneste bingospil, har sin egen indstillingsdel i nederste højre side. Her kan du krydse af i ”Manuel dupning” eller vælge ”Indstil dupning”.

Trykker du på ”Indstil dupning” åbnes en boks, hvor du kan vælge smart dupning eller automatisk dupning. Du kan også vælge hvilken form, din dupning skal have samt hvilken farve.

Prøv de forskellige måder at duppe på

Det kan være svært at finde ud af, om manuel dupning eller automatisk dupning passer til dit temperament uden at du har afprøvet det. Eller om du skal gå efter mellem-udgaven og vælge smart dupning.

Er du i tvivl om hvilken dupningsmetode du bedst kan lide, kan du vælge at afprøve de forkellige måder i demo-udgaven. På den måde har du ikke betalt for spillet, og du behøver ikke koncentrere dig om at vinde, men kan nøjes med at fokusere på at afprøve dupningsmåden og finde frem til den, du synes er nemmest og mest overskuelig, når du spiller bingo.

Hvordan dupper man bingoplader?
5 (100%) 1 vote