Kom til julemarathon hos Karamba

Kom til julemarathon hos KarambaKaramba fejrer julen med noget så usædvanligt som et julemarathon. Hvis du tror, du skal til at trække i løbeskoene, ja, så kan du ånde lettet op for til jul, skal du blot hygge dig med at spille så meget som muligt.

Du kan vinde

  • Gratis spins
  • Masser af kontanter
  • En iPhone X
  • … og meget mere
Få din flotte bonus og gratis spins hos Karamba!

Vind masser af gevinster i julemarathon

Følg med hver dag i Karambas julekalender for at finde ud af, hvilke spilleautomater, der er chance for at vinde ekstra på. Julemarathon løber helt ind til juleaften, så der er masser af tid til at være med endnu.

  • Det daglige gaveræs
  • Ugentligt slædeløb
  • Rensdyrlodtrækning

Spil med i dagens gaveræs, hvor du blot spiller på en af de populære spilleautomater og optjener point i tidsrummet 16-23. Jo flere point, jo flere gratis spins kan du opnå. Dine gratis spins, kan du bruge dagen efter.

I det ugentlige slædeløb er der en lækker iPhone X på højkant. Spil med i det daglige gaveræs hele ugen og optjen point. Den der har flest point, når ugen er omme, løber med sejren og den fede præmie! Du kan følge med i leaderboardet, for at se, hvor langt oppe på listen du selv er.

Rensdyrlodtrækning handler om at optjene lod! Det er meget enkelt. For hver gang du spiller for 200 kr. optjener du 1 lod til lodtrækningen, hvor du kan få del i 50.000 kr. og 25.000 gratis spins. Jo flere lodder du har, jo større er chancen for, at du er en af vinderne. Men du kan selvfølgelig også være heldig og vinde med blot et enkelt lod. Man kan maksimalt opnå 50 lodder om dagen.

  1. præmien er på 25.000 kr.
  2. præmien er på 15.000 kr.
  3. præmien er på 5000 kr.

Dernæst bliver resten af vinderne fra 4. plads til 100. plads belønnet med 100 gratis spins.

Læs meget mere om Karamba i vores anmeldelse her på Bingosiden.dk. Der kan du ligeledes læse om det flotte velkomsttilbud til nye spillere. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Kom til julemarathon hos Karamba
5 (100%) 11 votes