Julestemning hos Vera & John

Julestemning hos Vera & JohnKalenderen skriver slut-november, men det er ingen grund til ikke at nyde, at julen er lige om hjørnet! Kom i julestemning hos Vera & John med den sjove spilleautomat Fat Santa!

Åbn en spilkonto hos Vera & John og få:

  • 1000 kr. i bonus på første og anden indbetaling
vera & john
Få 1000 kr. i bonus hos Vera & John!


Kom i julestemning med Fat Santa

Julelysene er allerede tændt i de fleste byer landet over, og julefilm er for længst blevet streamet gentagne gange. Måske er det lidt tidligt med julemusik i radioen, men bare vent – om 4 dage, så er den der, og vi skal alle til at vælge en julekalender, vi har lyst til at følge med i de næste 24 dage.

Er du vild med slotspil, så er det klart at julespil lige er sagen for at komme i den rette stemning. Hos Vera & John er Fat Santa det første af flere sjove julespil, der er kommet på plakaten. Du kan få en forsmag på det sjove og julede spil her:

Når Fat Santa viser sig på tromlerne, er der Wild og de andre tromler spinner videre. Der er julekugler, gaver og snemænd sammen med hyggelige juletoner, til at komme i den rette julestemning.

Vi anbefaler, at du læser vores helt nye anmeldelse af Vera & John, der går i detaljer med det skønne og ultra-hyggelige spillested. Klik her – for at gå til vores anmeldelse.

Julestemning hos Vera & John
5 (100%) 6 votes