Lost Relics hos BingoSjov

Lost Relics hos BingoSjovSå er der nye spil hos BingoSjov! Det skal ikke altsammen handle om bingo og derfor har BingoSjov fået nye spilleautomater i stald – Lost Relics er det helt nye, flotte spil med masser af sjov og underholdning.

  • Få op til 7.500 kr. i bonus
  • 150 ekstra spins
Få hele 7.500 kr. i bonus hos BingoSjov!

Spil på Lost Relics

Spillet Lost Relics er det seneste skud i stammen af de flotte spil fra NetEntertainment. Her går lyd, historie, grafik og flotte symboler op i en højere enhed.  Vær som India Jones og find de sjældne og antikke klenodier fra fortiden i Lost Relics.

Du kan få en forsmag på det flotte spil her under:

Og det gode ved at spille hos BingoSjov er, at du kan spille helt gratis med Spil for Sjov funktionen. Du finder Spil for Sjov kappen lige under Spil knappen, der er på forsiden af spillet.

Åbn en konto hos BingoSjov

Åbn din spilkonto hos BingoSjov i dag, så du kan komme i gang med at spille. Det tager kun et par få minutter at åbne en konto på det dejlige spillested og du kan få del i den flotte velkomstbonus.

  • Klik her – for at gå til BingoSjov
  • Indtast dine oplysninger
  • Godkend din mail
  • Verificer din konto med Nem-ID

Du bestemmer selv, om du vil gøre brug af velkomstbonussen nu, eller du vil starte op uden at foretage en indbetaling.

Du kan få 100% i bonus op til kr. 7.500 i bonus. Samtidig får du 150 gratis spins. Minimumsindbetalingen er 150 kr.

Vil du læse mere om BingoSjov, kan du få alle detaljerne om spillestedet i vores anmeldelse her på siden. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

 

Lost Relics hos BingoSjov
5 (100%) 2 votes