Loyalitetsprogram hos Unibet Bingo

Loyalitetsprogram hos Unibet BingoMed det flotte loyalitetsprogram hos Unibet Bingo er det endnu mere attraktivt for bingospillere, at slå vejen forbi det nye online bingospillested.

For at være med i loyalitetsprogrammet skal du blot komme i gang med at spille bingo. Du optjener point både ved at spille bingo og mini-spil.

Spil og vind med bingo hos Unibet!

Det nye loyalitetsprogram hos Unibet Bingo

Som sagt, så er det let at være med i loyalitetsprogrammet hos Unibet, for at alt hvad du skal gøre er at spille lige så meget bingo, som du har lyst til, for at samle point til programmet. Desuden tæller minispil også med i optællingen af point.

Loyalitetshjulet

Dine point tælles op og måles i en loyalitetsmåler. Jo mere du spiller og jo flere point du samler, jo mere fylder du i din loyalitetsmåler. Så snart din loyalitetsmåler er fuld, åbner den vejen op til et lykkehjulet, loyalitetshjulet, som du får lov til at spinne.

Din gevinst på lykkehjulet kan være gratis spins til minispil, bonuskuponer eller kontanter.

Bonuskuponer

Bonuskuponer er penge, der indsættes på din konto, som kun kan bruges til at spille bingo for. Har du bonuskuponer stående på din konto, bruges de før dine indbetalte penge.

Bonuskuponerne har et gennemspilskrav på 4x og udløber efter 30 dage. Dog efter 7 dage, hvis du har “taget hul” på at bruge af dem.

Unibet Bingo fortæller, at de under særlige kampagner vil udlodde ekstra store gevinster på loyalitetshjulet, så som eksotiske rejser og elektronik, så der er noget at glæde sig til!

Læs mere om Unibet og den flotte bingosektion i vores anmeldelse af Unibet Bingo her.

Loyalitetsprogram hos Unibet Bingo
5 (100%) 1 vote