Ny automat hos Spilnu.dk

ny automatSpilnu.dk har fået endnu en ny automat i hus til det i forvejen store udvalg af slotspil. Der er tale om spilleautomaten Fairytale Legends: Mirror Mirror.

Kig med her og få en forsmag på den flotte spilleautomat. Alle nye spillere får ligeledes:

  • 200 kr. i bonus
Få masser af underholdning hos Spilnu.dk!

Mirror Mirror er ny automat hos Spilnu

Selvom Spilnu.dk har et stort udvalg af spilleautomater, og desuden forkæles spillere med et flot live-casino, så skal der jo nyheder til en gang imellem.

Denne gang er det et nyt spil fra NetEntertainment, der er kendt for at udvikle grafisk flotte automater, der er en fryd at spille på. Tænk blot på Starburst, Gonzo’s Quest og Aloha Cluster Pays, bare for at nævne nogle få af dem.

Farirytale Legends: Mirror Mirror har, ligesom NetEntertainments andre spil, en flot grafik og et sjovt tema. Kig med herunder, for at se hvordan spillet fungerer.

Åbn din spilkonto hos Spilnu.dk

For at spille hos Spilnu.dk, så skal du selvfølgelig logge ind på din spilkonto. Har du ikke allerede en konto, så kan du melde dig ind herunder og få din bonus på 200 kr., så du har ekstra meget at spille for.

  • Klik her – for at gå til Spilnu.dk
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Godkend din e-mail gennem det link, der sendes til dig
  • Godkend din konto med dit Nem-ID.

Når du logger ind på din nye spilkonto og foretager din første indbetaling på minimum 100 kr., modtager du din bonus, så du er klar til at spille med ekstra penge på kontoen.

Vil du vide mere om Spilnu.dk, så kan du læse vores anmeldelse af spillestedet med de mange spilleautomater her på siden. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Ny automat hos Spilnu.dk
5 (100%) 6 votes