Spil banko i Bingohallen.dk

Spil banko i Bingohallen.dkBingohallen.dk har dejlige spilleautomater, hyggelige bingospil og banko. Du kan også spille Vennebanko, Bingohallen.dks største nyhed.

Hos Bingohallen.dk får alle nye spillere

  • 50 kr. ved oprettelse
bingohallen knap
Få 50 kr. når du opretter dig hos Bingohallen.dk!Spil banko i Vennebanko

Vennebanko er Bingohallen.dks seneste skud på stammen af bingo- og bankospil. Du kan spille døgnet rundt og du får 3 plader for kun 6 kr.

Vennebanko er et internationalt bankospil, så derfor skal du være forberedt på, at chatten foregår på engelsk. Til gengæld bliver nummeropråb klaret på dansk. Du skal ikke lade dig afskrække af den engelske chat, det er nemt at lære, hvilke udtryk og forkortelser, der bruges.

Forskellen på bingo og banko er ikke stor og de spilles på samme måde. I bingo bruger man 75 numre, mens banko har lidt flere, nemlig 90. Du kan også læse mere om bingo og banko her i vores artikel.

Få dine 50 kr. hos Bingohallen.dk

Alle nye spillere bydes inden for hos Bingohallen.dk med en dejlig, lille sum penge, lige til at spille banko for! Du får 50 kr. ligeså snart du har oprettet din spilkonto. Du kan følge trinnene her under og så er du i gang på få minutter.

  1. Klik her – for at gå til Bingohallen.dk
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Godkend din e-mail
  4. Godkend din spilkonto med Nem-ID

Når de 4 trin er klaret, så står din gratis gave på 50 kr. på din spilkonto, og du kan komme i gang med det, der betyder noget – nemlig spillet.

Vil du vide mere om Bingohallen.dk, så kan du klikke her, for at læse vores anmeldelse af den populære bingohal.

 

Spil banko i Bingohallen.dk
5 (100%) 7 votes