Kom til Stjernejagt hos Danske Spil Bingo

Kom til Stjernejagt hos Danske Spil BingoSå er jagten sat ind og det betyder, at Stjernejagt hos Danske Spil Bingo er i fuld gang! Kom og vær med til jagten hele weekenden.

Der er store gevinster på spil:

  • Vind Stjernejagt-jackpotten på mindst 50.000 kr.
danske-spil-bingo-knap
Spil Gratis Bingo hos Danske Spil Bingo!

Vind 50.000 kr. i Stjernejagt

Vær med i Stjernejagt, bingo-konkurrencen med en flot, progressiv jackpot på mindst 50.000 kr. Stjernejagt kører til og med den 17. marts.

Danske Spil Bingo har tidligere haft gang i den skønne konkurrence, men da der ikke var nogle heldige vindere af den dejlige jackpot, så kører Stjernejagt endnu engang.

Vær med i bingorummet Stjernedrys, hvor spillene kører hver halve time imellem kl. 6.00 og 23.00. En bingoplade koster 21,60 kr. og kan købes i forvejen. Vær opmærksom på, at du køber bingoplader til netop Stjernejagt spillene.

Udover den store jackpot, så er der en ekstra gevinst på spil, nemlig en fælles jackpot på 500 kr., den såkaldte Meteor jackpot, hvor vinderen får 20% af gevinsten og de resterende 80% fordeles ud på de andre spillere.

Læs meget mere om bingorummet Stjernedrys og Danske Spil Bingo i vores anmeldelse. Danske Spil Bingo har været danskernes foretrukene online bingohal i mange år, og der er masser af sjove spil og god underholdning på siden. Klik her, for at læse vores anmeldelse.

Kom til Stjernejagt hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 5 votes