Hvem har vundet de største bingo præmier?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der kan vindes gode penge i bingo, men hvor store kan de gevinster egentlig blive? Hvem har vundet de største bingo præmier, og hvor skal man hen for at finde dem?

Her på Bingosiden har vi fundet et par af historiens aller største bingopræmier frem, og det er nok ikke nogen større overraskelse, at vi skal til det bingogale Storbritannien for at finde dem.

Næst største bingo præmie – £1.101.000

De aller største bingo præmier skal sjovt nok ikke nødvendigvis findes eller vindes online. The National Bingo Game i Storbritannien har stået for et par solide gevinster, og da Christine Bradfield vandt £1,1 mio. i 2008 var det verdens største bingo præmie.

Hun ramte jackpotten i en lokal bingohal i den walisiske by Merthyr Tydfil, hvor hun allerede havde været fast gæst i 11 år. Derfor var det også en populær vinder og hele bingohallen udbrød i jubelscener, da det blev klart, at Bradfield havde vundet den helt store gevinst.

Største bingo præmie – £1,167.000 mio.

Bradfields rekord fik dog ikke lov til at stå som den største bingo præmie så længe. Bare to måneder senere blev den nemlig slået i det samme spil et andet sted i landet. Vinderen var Soraya Lowell, som havde spillet med fra Club 3000 bingohallen i byen Coatbridge i Skotland. Hun delte omgående præmien med sin nabo og bingopartner gennem 20 år Agnes O’Neill

Det var ikke fordi rekorden blev så meget større – £66.000 blev den slået med, men det gjorde sikkert ikke den store forskel for hverken Soraya Lowell eller Christine Bradfield. Lowell var i øvrigt tilbage i bingohallen allerede dagen efter, hvor hun hentede yderligere £200.

Om det var gamblerhjertet, der fik overtaget melder historien ikke noget om, men allerede i 2012 var pengene væk, og Soraya Lowell og hendes mand Frankie blev erklæret konkurs.

Danmarks største bingo præmier

Vi kommer nok aldrig helt op i nærheden af de præmiebeløb i et dansk bingospil, men Danske Spil Bingo byder alligevel deres spillere fornuftigt op til dans med deres Mega Jackpot spil.

Du kan spille med i Mega Jackpot døgnet rundt. Det kræver bare, at du er klar til at læge de 30 kr. som en plade koster, og selvfølgelig, at der er spillere nok til at starte spillet. Så længe der er det, starter der et nyt spil hvert 6. minut.

Jackpotten i Mega Jackpot er progressiv og starter på 30.000 kr. Derefter vokser den sig bare større og større, indtil den bliver vundet af en heldig spiller, som har fået pladen fuld inden for 57 opkaldte numre.

Lige nu har du  øvrigt chancen for at vinde en ekstra stor jackpot. Puljen er i skrivende stund på ikke mindre end 44.000 kr., som altså bare står og “trækker renter” indtil der kommer en heldig bingospiller forbi.

Gå ind til Danske Spil Bingo med det samme, og se om det bliver dig, der tager den næste store jackpot hjem. Vil du hellere starte i det små, kan du også vælge at spille gratis bingo, hvor du altid kan spille med om en jackpot på 1.000 kr.

God fornøjelse!

 

Hvem har vundet de største bingo præmier?
5 (100%) 2 votes

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+