TV2 bingo præmier

tv2 bingo præmierReklameBingo på TV2 giver dig mulighed for at være med i lodtrækningen om præmier på flere forskellige måder. Læs mere her om TV2 bingo præmier.

Månedspræmierne er hovedgevinsterne i TV2 bingo, som du kan vinde lodder til.

Men der er også andre muligheder for at vinde.

Månedspræmier

Månedpræmierne i ReklameBingo er de præmier, du kan få lod til, hvis du får bingo i spillet. For at få bingo, skal du have alle 16 felter markerede på din spilleplade.

Præmierne varierer, men der trækkes altid lod en gang om måneden. Jo mere du spiller bingo, jo flere lodder kan du få, og dermed flere vinderchancer.

Har du ikke vundet, går dine lodder videre til næste måned. Lodderne gælder i et helt år, men bliver slettede, hvis du vinder månedspræmien.

Ugepræmier

Der trækkes også ugepræmier hver eneste mandag.

Ugepræmierne kan blandt andet være digitale. Vinder du en fysisk gave, skal du huske at meddele TV2 bingo om det. Har du ikke svaret dem inden for 7 dage, mister du din præmie.

Bonuspræmier

Oplever du en stjerne på et af logo’erne i din spilleplade på din smartphone eller tablet, betyder det, at du har vundet en bonusgave fra den virksomhed, der er bag reklamen.

Du kan se under Præmier i app’en, hvilke gevinster der er mulige at vinde som uge- eller månedspræmier. Under Bonuspræmier, kan du se, hvad du har vundet i bonus.

Du kan også læse mere om TV2 bingo i vores artikel her.

TV2 bingo præmier
5 (100%) 1 vote

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+