TV2 bingo

tv2 bingoReklamepauser kan være dræbende kedelige og derfor har TV2 opfundet underholdning til dig hjemme i stuerne – du kan nu spille TV2 bingo i pauserne!

TV2 kalder det for ReklameBingo og det er nemt at gå til.

Du skal ikke tænke på at have bingplader eller blyanter eller andet frem. Alt hvad du skal bruge, er din smartphone – og hvem har ikke den i hånden alligevel, når der er reklamer?

Spil TV2 bingo

For at være med i spillet, skal du downloade en app.

Når du har downloadet app’en, får du 16 felter på din skærm, som fungerer som din bingoplade. For at opnå bingo skal du have markeret alle de 16 felter.

De 16 felter er logo’er, som matcher de reklamefilm, du ser i TV. Når reklamen dukker op, så skal den samme reklame markeres på din skærm, og det gør du ved at trykke på den.

Du bliver dog belønnet ved 1, 2 og 3 rækker med en guldmønt. Guldmønterne fungerer som jokere, og betyder, at du kan markere en reklame, selvom du ikke har et match.

Der findes også en ryst-posen-knap, som fra tid til anden kommer frem på din skærm. Trykker du på den, får du nye logoer frem.

Hvad kan du vinde i TV2 bingo?

Når du har bingo, får du et lod, der bruges i lodtrækningen om TV2 bingos månedspræmie. Hvad månedspræmierne er, kan du se i app’en under Præmier.

For hver gang du vinder bingo, får du nye 16 felter, til at spille igen. Du kan dermed vinde flere lodder til månedspræmien.

En gang om måneden er der lodtrækning om præmien. Hvis du ikke vinder, beholder du dine lodder til næste måneds trækning. Er du så heldig at vinde, så slettes dine lodder. Lodder gælder et helt år fra datoen, de er vundet.

Download app’en til Reklamebingo

For at spille med, skal du have app’en på din smartphone.

  • Har du en iOS enhed, skal du i App store finde app’en ReklameBingo.
  • Har du en Android, skal du i Play Butik finde ReklameBingo app’en.
TV2 bingo
4.5 (90%) 2 votes

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+