Vind med julekalenderen hos Danske Spil Bingo

julekalenderenMange følger med i en af de mange julekalendere på TV, men for bingoelskere har Danske Spil Bingo noget endnu sjovere i ærmet: nemlig julekalenderen med masser af dejlige bingospil lige til at komme i julestemning af!

Julekalenderen giver dig med sine 24 låger ikke alene spænding hver eneste dag op til jul, men også dejlige spil! Klik herunder, hvis du vil åbne dagens låge med det samme.

danske-spil-bingo-knap
Spil Gratis Bingo hos Danske Spil Bingo!

Vær med i julekalenderen og spil bingo

For hver eneste dag op til jul kan du åbne dagens låge i julekalenderen hos Danske Spil Bingo. Bag lågerne gemmer der sig hver dag sjove og hyggelige oplevelser, som du kan hygge dig med enten alene eller sammen med din familie.

I dag, den 6. december, er der flere oplevelser bag dagens låge:

  1. Vær med i lodtrækningen om 5 x tusind kroner. Spil på et af hyggespillene og få et lod. Bare et enkelt spin på en af de små spilleautomater er nok til at få dit lod.
  2. Stjernedrys har 30.000 kr. i den særlige jule jackpot. Der spilles om den store jackpot hver halve time i løbet af dagen.
  3. Quizz med de skønne chat-nisser, der hygger om dig i aften fra kl. 16-24 med masser af sjove ekstra spil og dejlige gevinster.
  4. Gamle Ole har ekstra jackpots i hvert eneste spil hele dagen lang.

Der er masser af hyggelig underholdning til dig hele dagen hos Danske Spil Bingo, og det er da bestemt lige til at komme i julehumør af!

Husk at logge på hos Danske Spil Bingo hver eneste dag, så du ikke går glip af at åbne dagens låge!

Vind med julekalenderen hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 2 votes