Vind en rejse til Rom hos Maria Bingo

Spil bingo hos Maria Bingo og måske vinder du en rejse til Rom! Du kan være med allerede i dag og være med i lodtrækningen om både rejse, gratis bingoplader og meget mere.

Få en flot velkomstbonus og masser af bingospil hos Maria Bingo!

Sådan kan du vinde en rejse til Rom

Hos Maria Bingo kan du nu være så heldig at vinde en rejse for 2 personer til Rom. Kampagnen løber ind til den 31. juli og du optjener lodder til lodtrækningen om rejsen ind til den 18. juli. Du skal tilmelde dig kampagnen, for at kunne deltage.

For at være med og optjene lodder, skal du være med i en mission om, at få bingokugle nr. B1 hjem til bingohallen. Det gør du ved at spille bingo og følge de instrukser, der fremgår af din bingoside. Undervejs modtager du lodder til lodtrækningen, bingoplader og andre sjove påfund fra Maria Bingos side.

Har du ikke allerede en konto hos Maria Bingo, kan du åbne en, ved at følge vores trin herunder:

  • Klik her – for at gå til Maria Bingo
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Godkend din mail via det link du modtager
  • Verificer din konto.

Selvom du har 30 dage til at verificere din konto i, så er det nemmest at gøre det med det samme. Du skal bare logge på din spilkonto med dit Nem-ID og så er den klaret. Derefter er du klar til at spille!

Læs meget mere om Maria Bingo og alle de flotte bingorum i vores detaljerede anmeldelse her på siden. Klik her – for at læse anmeldelsen.

 

Vind en rejse til Rom hos Maria Bingo
5 (100%) 2 votes

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+